maandag 8 juli 2013

Dag 49: Computersnotvalling

Onze pc is een beetje ziek. Hij moet ergens een virusje opgelopen hebben waardoor er nu constant niesbuien van welwillende dames, onweerstaanbare kortingen en zelfs green-cards voor Amerika pop-uppen. Vooral die ene advertentie met vrouwelijk schoon is hilarisch. Niet enkel komt mijn haar recht van de door de vertaalmachine gehaalde ondertitels 'Poupounn 27 jaar oud zijn' maar bovendien is deze telkens vergezeld door een linkerkolom van aanbiedingen voor anticonceptie en 'birth control'; kwestie dat er met deze dames wel mag gevogeld worden maar dat ze zeker niet in verwachting geraken door hun cyberrelatie.




Nu kan ik wel even lachen met deze spam en krakkemikkige pogingen tot oplichting ('U bent ons 10.000ste slachtoffer en wint een extra plundering van uw rekening. Dit is geen grap. De keizer van Zimbabwe wenst u persoonlijk een penisverlening toe te dienen. U dient enkel uw schoonmoeder haar leeftijd, cupmaat en pincode te mailen. Doe dit binnen de drie tellen anders gaat de prijs naar de volgende!') maar vervelend is het wel natuurlijk. Hoe deze digitale ziekte ons huis is binnengedrongen durf ik mij niet teveel af te vragen maar ik heb toch ernstige bedenkingen bij Cas zijn internetavonturen als ik overdag op het werk zit. Misschien moet ik toch eens vroeger naar huis gaan om te zien of ik Balbine of fan2volupte niet op zijn schoot betrap. Of zou het dat tot in den treure gespeelde patiencespel zijn dat de weerstand van ons peeceetje verzwakte en hem met deze SOA (softwareaantastende overdraagbare aandoening) heeft opgezadeld?
In elk geval hebben wij er allebei te weinig verstand van om thuis pc-doktertje te spelen, dus moet er hulp van een deskundige ingeschakeld worden. Enkel een echte specialist kan Pouponn en haar vervelende bijwerkingen van onze kompjoeter wegjagen en dan ook wat tips geven om het beestje preventief gezond te houden. Dus verwacht ik nu vanavond een letser die dit voor ons kan oplossen, in de hoop dat ik morgen gewoon terug naar facebook kan surfen zonder rond de oren geslagen te worden met allerlei onzin en epilepsieveroorzakende reclameblokken. Om nog maar eens aan te tonen dat we via deze alternatieve economie best wel een eind ver kunnen geraken, i.p.v. van honderd euro's te moeten neertellen die we niet kunnen missen.

Au revoir Poupounn, wij niet hebben jou nodig niet en votre vriendinnen!

3 opmerkingen:

evy cuypers zei

je kan ook al eens een (gratis) malware verwijderaar downloaden, dikwijls kan je echte goeie ook 2 weken gratis testen :)

Unknown zei

@Evy Cuypers: https://nl.ccm.net/download/windows
paswoorden zijn er uiteraard ook te vinden.
Vertel mij maar wat je wil, dan zoek ik die er wel bij.

p.s. facebook.com/2slow4u.international, 2slow4u.universal@gmail.com

Unknown zei

Dankzij dit antwoord, heb ik nu g+ + blokker, bedankt.