zondag 18 augustus 2013

Dag 74: a room with a view

De eerste nacht voor mijn 2 oudste in een tent. Het inslapen verliep relatief vlot (daar zal het late uur wel voor een groot deel mee te maken hebben) maar alleen aan het wakker worden kan er nog wat gesleuteld worden. Wel eerder in de zin van 'graag iets later dan bij het eerste ochtendkrieken'.
Opstaan in de prachtige omgeving van de Vallée de Quint maakt echter veel goed, dan durft een mens al eens wat minder hard klagen over te vroeg wakkere kinderen. Al snel is de zon ook van de partij en ze schijnt nog net niet te hard om ons weg te jagen. We schuiven aan voor een heerlijk ontbijtje waarbij morsen voor 1 keer niet zo'n kwaad kan, aangezien de vloer uit gras bestaat. En omdat beelden nu eenmaal meer zeggen dan woorden volgen hier de allereerste foto's van onze trip. Ik kon zelf mijn camera niet meenemen want die werd door Cas gegijzeld om de plafondvorderingen op de gevoelige plaat vast te leggen.

Vroege ochtend en iedereen is al gekleed en monter.


Let vooral op het fantastische uitzicht.


Een ochtend later in de week, het slapen duurt al iets langer en het ontbijt wordt in pyjama genuttigd. Met extra 'goed slapen'-thee voor de volgende nacht.


Mijn dochter met ochtendlijke warbol.


Folke immer vrolijk, zelfs nog voor de dag begint.

Geen opmerkingen: