dinsdag 13 augustus 2013

Dag 67: Hiervoor blijf je best thuis


* Als je autistische zoon 1 specifieke kei tot favoriet heeft uitgeroepen, deze vervolgens in de rivier keilt en dan een scène maakt omdat hij exact dezelfde terug wil. Ik kan je verzekeren dat er veel keien in zo'n waterloop liggen.
* Als je bij je caravan 2 puppy's wonen die voortdurend voor je voeten lopen, je dochter haar sandalen stuk bijten en 's nachts een robbertje vechten onder je bed waardoor je kinderen doodsbang zijn omdat ze denken dat er een monster onder de caravan zit.
* Als je je kroost aanmaant om voorzichtig te zijn met hun chocolademelk en niet te morsen op hun kleren en vervolgens zelf het karton omstoot waardoor er 2 van de 3 volledig onder de chocola zitten.
* Als je een tochtje in de rivier doet en het na 10 minuten begint te donderen en te bliksemen en je toch nog een uur verder moet stappen in de gietende regen, met 7 doorweekte en angstige koters.
* Als je om 4u 's nachts moet opstaan omdat je dochter vanuit haar tent krijst dat er een sprinkhaan op haar slaapzak zit.
* Als je midden in de nacht dringend moet plassen maar het buiten te nat en te koud is, je vervolgens het lumineuze idee krijgt om in een kookpot te gaan en plots nattigheid voelt aan je voeten omdat je in het donker per ongeluk een vergiet hebt genomen.
* Als je auto bijna de ravijn in rijdt of begint te roken wanneer je een berg omhoog wilt karren
* Als je vriendin in het terugkeren bijna haar tgv mist en midden de straat moet springen om een taxi te kapen en deze vervolgens praktisch illegale manoeuvres (liggen in de bochten, de weg afsnijden via parkings, ...) moet laten uitvoeren om toch nog op tijd te zijn.
* Als je tijdens een nachtelijk onweder doodsangsten uitstaat omdat je vreest dat de caravan gaat wegspoelen (zie dag 72)
* Als je kinderen uit vermoeidheid strontvervelend zijn en nergens zin in hebben en dan simultaan kattenkwaad beginnen uit te halen (Folke: alle vochtige doekjes uit de pak trekken, Bente: een volledig spel kaarten in 2 plooien, Ferre: alles wat je maar kunt bedenken)
* Als de jongste hooligan het zelfgemaakte bessenijs liever over zijn moeder haar benen uitsmeert dan op te eten
* Als je behoefte hebt aan 2 minuten voor jezelf maar dit je niet gegund blijkt en je altijd en overal 1 of meerdere kinderen (al dan niet eigen bloed) achter aan je hebt lopen
* Als je bij het opruimen van de tenten verschrikkelijke monsters van beesten tegenkomt (zie dag 83)
* Als vakantie op een bepaald moment vermoeiender wordt dan gaan werken

2 opmerkingen:

greet zei

Hihi, dat vergiet...
Voor de rest (hug)...

Hilde Meuris zei

Volgende keer een pispot meenemen, zo'n emmertje met een deksel is heel interessant om in de caravan te hebben.